+31(0)20 578 83 00 +31(0)20 578 83 00
contact@corp.nl

Praktijk.

CORP. richt zich uitsluitend op het ondernemingsrecht en het daaraan gerelateerde arbeidsrecht.

Private equity en venture capital

We adviseren zowel omtrent private equity transacties, zoals financieringsrondes, buy-outs, add-ons en exits, als omtrent fund formation. Tot onze cliënten behoren vooraanstaande captives, fondsen en informal investors, alsmede het management van portfolio ondernemingen.

Corporate litigation en arbitrage

We adviseren en procederen bij overnamegeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid en conflicten tussen aandeelhouders. In dat kader voeren we veelvuldig enquêteprocedures bij de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam. Daarnaast treden we op in collectieve acties voor activistische aandeelhouders en insolventiegerelateerde geschillen. We zijn voorts gespecialiseerd in arbitrageprocedures, zowel nationaal als internationaal.

M&A

We adviseren kopers, verkopers, management en andere stakeholders bij nationale en internationale fusies en overnames (M&A) in tal van sectoren, waaronder retail, industrie, life sciences & healthcare, olie & gas en technologie, media & telecom.

General corporate

We adviseren op het gebied van corporate governance, joint ventures en andere samenwerkingsverbanden en we begeleiden doorstarts en herstructureringen. Daarnaast adviseren we op het gebied van insolventievraagstukken en begeleiden we ondernemingen in financiële moeilijkheden.

Corporate employment

We adviseren en procederen over het aan het ondernemingsrecht gerelateerde arbeidsrecht, voornamelijk voor werkgevers en bestuurders. We begeleiden reorganisaties (collectief ontslag) en medezeggenschapstrajecten, zowel voor ondernemers als voor ondernemingsraden.

i am impressed by the model of high partner contact.
Chambers Europe