+31(0)20 578 83 00 +31(0)20 578 83 00
contact@corp.nl

Werken bij.

Wij zijn altijd geïnteresseerd om in contact te komen met veelbelovende nieuwe kantoorgenoten.

Onze advocaten hebben hun ervaring opgedaan bij diverse grote internationale advocatenkantoren. Ze zijn ambitieus, kwaliteitsgericht en enthousiast.

Onze advocaat-medewerkers draaien vanaf het begin mee in de praktijk van onze partners en worden aangemoedigd en gesteund in het opbouwen van hun eigen praktijk. Zodoende hebben ze al snel zelfstandig contact met cliënten.

CORP. combineert een gezonde work-life balance met ondernemerschap en hoogwaardige juridische dienstverlening.

We hebben een informele en laagdrempelige werksfeer. We staan borg voor een goede opleiding en uitstekende begeleiding van onze medewerkers.

Interesse? Neem contact met Paul van den Belt op voor een kennismaking.

CORP. zoekt
M&A / PE advocaat

Ter versterking van haar M&A / private equity team is CORP. op zoek naar een gevorderde advocaat-stagiaire / junior advocaat-medewerker.

In deze functie draai je al snel volledig mee in de transactiepraktijk van CORP. en word je zowel in teamverband als zelfstandig betrokken bij interessante deals. Je krijgt een gedegen opleiding en volop specialisatiemogelijkheden. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van een ambitieus nichekantoor waar advies op hoog niveau wordt gecombineerd met ondernemerschap en een gezonde work-life balance.

Heb je circa 2 tot 4 jaar werkervaring in de ondernemingsrechtelijke praktijk bij één van de (middel)grote advocatenkantoren en ben je ondernemend, juridisch creatief, scherp en gericht op kwaliteit, dan maken we graag kennis met je.

Interesse?

Neem dan contact op met Paul van den Belt

 

 

the firm was very open and transparent.
Chambers Europe