+31(0)20 578 83 00 +31(0)20 578 83 00
contact@corp.nl

Werken bij.

Wij zijn altijd geïnteresseerd om in contact te komen met veelbelovende nieuwe kantoorgenoten.

Onze advocaten hebben hun ervaring opgedaan bij diverse grote internationale advocatenkantoren. Ze zijn ambitieus, kwaliteitsgericht en enthousiast.

Onze advocaat-medewerkers draaien vanaf het begin mee in de praktijk van onze partners en worden aangemoedigd en gesteund in het opbouwen van hun eigen praktijk. Zodoende hebben ze al snel zelfstandig contact met cliënten.

CORP. combineert een gezonde work-life balance met ondernemerschap en hoogwaardige juridische dienstverlening.

We hebben een informele en laagdrempelige werksfeer. We staan borg voor een goede opleiding en uitstekende begeleiding van onze medewerkers.

Interesse? Neem contact met Paul van den Belt op voor een kennismaking.

CORP. zoekt litigation advocaat

CORP. is op zoek naar een advocaat-medewerker Corporate Litigation.

Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een (corporate) procespraktijk dan komen we graag met je in contact. 

In de litigationpraktijk van CORP. werk je aan uitdagende zaken op het gebied van aandeelhoudersgeschillen, post-overname claims, governance disputen, bestuurdersaansprakelijkheidsclaims en conflicten over de beëindiging van samenwerkingsverbanden. We staan cliënten bij in aansprekende enquêteprocedures en civiele en arbitrageprocedures, maar adviseren ook veelvuldig in corporate governance vraagstukken of in het kader van alternatieve geschilbeslechting. Onze focus ligt bij het ondernemingsrecht, maar het vermogensrecht en het civiele procesrecht behoren uiteraard tot onze toolkit. 

Als litigation advocaat ben je nauw betrokken bij de zaak, heb je veel cliëntcontact en krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Er is veel aandacht voor opleiding, begeleiding en learning on the job. CORP. biedt een fijne werkomgeving in een prachtig kantoor in Amsterdam Oud Zuid, een aantrekkelijk beloningspakket en een informele setting met een prettige werk-privé balans.

Hoewel ervaring in corporate geschillen onze voorkeur heeft, worden ook kandidaten met ervaring in een bredere vermogensrechtelijke procespraktijk uitgenodigd om te solliciteren.

Interesse?

Neem dan contact op met Olav Heuts

 

the firm was very open and transparent.
Chambers Europe